Forum pracowników oraz sympatyków Cyfrowego Polsatu
Nowy użytkownik
czy wiecie cokolwiek o jakis zmianach które maj± być wprowadzone?
Administrator
Mnie nic nie wiadomo - narazie tylko "prywaciarze" przeszli pod mpunkt i stad niższa stawka na pkt. A Macac też jako¶ milczy w kwestii premii. No i pat. W którym¶ @ pisali że negocjuj± z CP stawki.
Nowy użytkownik
ja mam jakie¶ info. z jednego z naszych POS, ale nie wiem czy moge mówic
Ostatnio edytowany przez Kamil-Lublin (2011-05-08 14:57:10)
Administrator
Kamil-Lublin napisał:
ja mam jakie¶ info. z jednego z naszych POS, ale nie wiem czy moge mówic
Zapytaj tamtego POS
Nowy użytkownik
macac ma wprowadzic swój system do wakacji. ale nie ma oficjalnej i szczególowej info
Nowy użytkownik
wszyscy nas olali i to jest fakt
Nowy użytkownik
najgorsze to ze nawet sie nie odezwie nikt zeby sie nie martwic! ze cos ruszy. tak czekamy na wet nie wiemy na co
Nowy użytkownik
Prawda boli my walczym o jak najwiecej dla firmy "CP" a oni nas do coraz wiekszego lamusa wysylaja chca z nas murzynow zrobic
Piotr
------------------------------------------------------------------
nie liczcie na wewnętrzny system motywacyjny .... jak dla mnie nie ma na to szans ....
jedyne co moze wprowadzi nasza firma to prowizja od sprzedazy akcesorii, iKasy i montaży itp.
teraz małe OT
po pierwsze jeżeli założyli¶cie forum, macie zamiar pisać na nim o sytułacji we firmie, naszych wynagrodzeniach itp.
forum powinno być zamknięte dla osób trzecich, proponuje założyc takie forum lub ewentualnie tamat zamkniety tylko dla grupy uprzywilejowanej.
obowi±zuje tajemnica służbowa i tego się trzymajmy, chociaż prowizorycznie.
po drugie jaki¶ czas temu do naszej firmy poszla pro¶ba o pozwolenia na założenie fora Macac, niestety zarz±d odniósł się do tego negatywnie więc Panie i Panowie bardzo delikatnie z tym. Oczywi¶cie ja jestem za ale .... sami rozumiecie.
pozdrawiam
Michał - Kalisz
Ostatnio edytowany przez Piotrek-kalisz (2011-05-09 06:57:02)